Communieshoot Kaat

Kaat Communie 2018 (38 van 152)

Vorig jaar schreef ik al over een communieshoot met Hanne, Nico vroeg me of ik ook zijn andere dochter kon fotograferen, Kaat, natuurlijk zei ik ja. Een klein jaar later was het dan ook zo ver, de shoot stond gepland in april. We spraken af aan Plopsaland-indoor in Hasselt, de familie had er een abonnement en had me gezegd dat er veel fotogenieke plaatsjes waren.
Nico had voordien contact opgenomen met Plopsaland, want tegenwoordig mag je ook niet overal meer foto’s maken zeker waar er kinderen zijn. Ze hadden positief geantwoord en aan de ingang moesten we maar vragen naar de verantwoordelijke. Zogezegd zo gedaan, de vriendelijke dame checkte eerst even onze mail en naam en vertelde me dat ik gratis binnen mocht! Dat ik binnen mocht wist ik al, maar gratis, dat had ik nooit gedacht! Heel vriendelijk van Plopsaland, natuurlijk zit daar voor hen gratis reclame in, maar in sommige pretparken mag je zelfs geen shoots doen en hier mocht ik gratis binnen, dikke pluim voor Plopsaland!
We waren er net voor openingstijd en toen het park openging was het dus nog heel kalm, dus gingen we eerst de plekjes doen waar er later te veel volk zou zijn.
We begonnen met een kort portretje met een Viking:

Kaat Communie 2018 (11 van 152)

Daarna gingen we snel naar het ballenbad, leuk met al die gekleurde ballen!

Kaat Communie 2018 (29 van 152)

Daarna was de vintage paardenmolen aan de beurt, de lichtjes en beweging maakte het iets heel unieks, en ook niet zo makkelijk, denk wagenziek xD!

Kaat Communie 2018 (60 van 152)

Kaat Communie 2018 (48 van 152)

Als laatste attractie was de “Woeste Zee”, een boot die steeds sneller heen en weer wiegde, omdat je zelf “stil” zit maar de achtergrond beweegt is het leuk om met trage sluitersnelheid te werken!

Kaat Communie 2018 (83 van 152)

Na een kleine 2u hadden we alles gezien en begin er ook veel meer volk toe te stromen. Het volgend plan was om aan de abdij van Averbode nog wat foto’s te trekken, dit was vlakbij waar ze woonden, want Kaat en Hanne moesten nog naar een feestje later.
Averbode is een leuke plek voor foto’s, zeker in de herfst met de prachtige herfstkleuren en ook veel minder volk dan in de lente/zomer.

Kaat Communie 2018 (129 van 152)Kaat Communie 2018 (135 van 152)Kaat Communie 2018 (119 van 152)Kaat Communie 2018 (145 van 152)

Na de laatste reeks foto’s hadden we wel een ijsje verdiend!

Kaat Communie 2018 (147 van 152)

Bedankt Kaat en de rest van het gezin voor deze toffe samenwerking en de leuke dag!

Voor de fotografen, e foto’s zijn getrokken met mijn Nikon D7000, Sigma 70-200mm, Tamron 17-50mm en een Nikon SB-700. Hier is ondertussen veel verandering in gekomen, maar daarover ietsje meer in de volgende blogpost!

 

 

One thought on “Communieshoot Kaat

  1. Pingback: 2018 | Koen Miseur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s