Publicaties.

Omdat ik al lang geen blogpost heb gemaakt laat ik een paar publicaties zien waarin mijn foto’s zijn gebruikt elk met een beetje uitleg.

De eerste publicatie is een foto die ik heb gemaakt van Hanne Wouters, een dame die ik al lang volg door het skeeleren, die nu aan bobslee wilt doen. Mijn vader schreef het artikel en had een foto nodig maar de normale fotograaf van het Nieuwsblad (regio Leuven) kon niet komen dus ben ik maar mee gekomen. De foto is niet super maar ik had maar een paar minuten tijd.
Publicaties (1 of 5)

Publicaties (5 of 5)

De volgende foto is een panorama van Antwerpen die ik ooit op Flickr zette en waarvan iemand mij vroeg om hem te gebruiken voor een folder, tegen betaling natuurlijk, het resultaat:


Publicaties (2 of 5)

Deze publicatie is er wederom gekomen door Flickr, dit is een foto van het WK inline skaten en een Amerikaanse vroeg me om deze foto te gebruiken voor een kinderboek. Na wat heen en weer gemail, geld overmaken van Amerika naar Europa is niet zo makkelijk blijkbaar, is dit het resultaat:
Publicaties (3 of 5)

De laatste is eigenlijk meer een productfoto van een appel met een eetbaar logo, gemaakt voor een grote drukkersbeurs, die ik maakte voor mijn vader die de foto gebruikte in een bedank mail.
Publicaties (4 of 5)

Dat was het, of toch de publicaties die ik mij herinner.
De volgende post zal waarschijnlijk gaan over mijn portfolio waar ik druk mee bezig ben, en dat niet is zo simpel als het lijkt, tips zijn daarom altijd welkom.

One thought on “Publicaties.

  1. Pingback: 2014 | Koen Miseur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s