Huwelijk Ellen en William

Vandaag een iets langer blogpostje, ik heb namelijk in juli een huwelijk gefotografeerd en ditmaal als eerste fotograaf. Ik ben al eens 1ste fotograaf geweest maar dit was geen volledig huwelijk, toen was het de burgerlijke trouw en receptie. Gelukkig kende ik het koppel tamelijk goed, Ellen is het nichtje van mijn nicht en ik zie haar en William elk jaar op kerstmis, vandaar ook dat ze me vroegen, ze hadden mijn foto’s gezien van het huwelijk van mijn nicht (https://fotokoen.wordpress.com/2009/09/07/huwelijk-van-mijn-nichtje/) en ze vonden ze goed genoeg om mij te vertrouwen om mij de foto’s te laten maken. Hier een overzicht van de dag met de nodige informatie maar natuurlijk vooral met hopen foto’s.Eerste foto’s komen van bij de kapper/make-up:

Dan was er natuurlijk de bruidegom-belt-aan-scene en brunch, ik heb er een heel reeksje van maar die laat ik niet allemaal zien.

Na de brunch was het tijd voor de portretten, in stijl naar de plek gegaan trouwens:

En dan de foto waar ik meest trots op ben, mede omdat dit op een plek is waar ik nog niet was gaan verkennen (de plek waar we eerst gingen foto’s trekken was plots omheind door dranghekken). De lucht was natuurlijk ideaal voor foto’s met veel contrast iets waar mijn koppel om had gevraagd.

Er zijn natuurlijk nog de groepsfoto’s met ouders en al de andere belangrijke gasten, maar die waren niet bijzonder (daarom niet slecht maar ik wou jullie er niet meer vervelen). De volgende foto’s zijn van het burgerlijk huwelijk dat bijzonder snel gedaan was (met een lekker glaasje dorpsproduct Chardonnay Meerdael).

Dan hebben we nog een reeks foto’s getrokken op een mooi stukje baan onderweg naar tervuren (waar het kerkelijk huwelijk en de rest was). Door de mooie wolken en machtige auto’s was dit echt de ideale plek.

Dan was het tijd voor de kerk dienst, dit was in de tuin van het koloniënpaleis, wat eigenlijk voor een paar problemen zorgden, echt super foto’s van bruid/bruidegom die naar het altaar gaan heb ik niet te tonen (toch niet aan jullie) en omdat de ceremonie zich bevond onder een groot houten staketsel waardoor er bijna in elke foto zo’n paal te zien is. Er waren ook voordelen; licht er was hopen licht en dus was flash niet nodig.

Na de ceremonië was het de receptie en het eten, dit was in het paleis zelf.
Direct erna kwam was de het avondfeest en de eerste dans.

.

Voor de fotografen onder ons, de foto’s zijn gemaakt met een Nikon D90 met Sigma 70-200mm f2.8 en op het avond feest in combinatie met de SB-700 de Nikkor 18-105mm en een Canon 350D met Sigma 18-50mm f2.8.

Dit was het dan, de dag was natuurlijk voor mij heel snel voorbij en natuurlijk heb ik wat foutjes gemaakt (zoals geen goeie foto van de 2 ringen samen), maar ik en het trouwkoppel waren zeer tevreden van de foto’s, en ik heb weer heel veel bijgeleerd.

4 thoughts on “Huwelijk Ellen en William

  1. Pingback: Axelle en Lotte | Koen Miseur

  2. Pingback: Huwelijk Britt en Roel | Koen Miseur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s