Shoot met TomVH en Kim Saenen

Vandaag ben ik Tom Vander Heyden gaan helpen met een fotoshoot. Het onderwerp was Kim Saenen Belgisch kampioene marathon mtb. Toevallig op de plaats waar ik van mijn eerste mtb heb geproeft, dat kan je hier lezen: https://fotokoen.wordpress.com/2010/09/26/mtb-bk-marathon/We hadden op tijd afgesproken in Diest omdat Tom een geweldig plan had, we zouden een katrol tussen 2 bomen aan hangen en aan die katrol een camera met een breedhoeklens. Zogezegd zo gedaan, we vonden het perfecte plekje, een klein valleitje met aan weerskanten bomen, de camera hing zo’n 5 meter hoog.
Net toen we klaar waren was Kim er, nadat Kim een aantal keren het valleitje in en uit was gereden (en elke keer 2 hellingen had beklommen). Daarna  zijn we naar 1 van de poorten rond Diest gegaan, echt een fantastische plaats om te fotograferen. De poorten zijn nu eigenlijk gewone tunnels die door de wallen lopen, maar doordat je veel verschil hebt in licht kan je er heel veel stijlen in gebruiken, zeker als je de afdakjes techniek van Bert Stephani kent.
Ik moet zeggen dat het een heel leuke dag was en dat ik me enorm heb geamuseerd, dit dankzij Tom die je hier kan vinden: http://www.tomvh.be/ en Kim Saenen die hier kan vinden: http://www.kimsaenen.blogspot.com/
En dan nu de foto’s, ik heb er eigenlijk alleen van deel 2, bij het deel met de katrol was ik te druk bezig.

Advertenties

4 thoughts on “Shoot met TomVH en Kim Saenen

  1. Pingback: Tweets that mention Shoot met TomVH en Kim Saenen « Koen Miseur -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s