MTB BK marathon

Een paar maand geleden had mijn vader een uitnodiging gekregen om als vip naar het Belgisch Kampioenschap Mountainbike marathon (lange afstand, technisch iets makkelijker), nu hij mocht nog iemand anders meebrengen en omdat mountainbiken mij toch wel interesseert heeft hij mij bij ingeschreven.Nu vanaf het moment dat hij mij vroeg om mee te gaan was ik ook direct van plan om natuurlijk mijn camera mee te nemen.
En zogezegd zo gedaan, we gingen met al de vips naar de wedstrijd in Beringen, na een zeer uitgebreid ontbijt zijn we naar het parcours gegaan onderaan een terril (berg van zand dat werd bovengehaald om mijngangen te maken) waar we de renners konden volgen als ze de berg op en af gingen. Voor mij als fotograaf was het niet echt de geschikte plaats omdat het wat ver was maar ja als vip kan je niet staan en gaan waar je wilt. Nu omdat het een marathon wedstrijd is liep het parcours heel ver en zijn we dus nadat we alle renners de terril hadden zien afgaan met de bus naar een volgende plaats gegaan waar toevallig ook de bevoorrading was. Dit was al veel beter om foto’s te trekken maar ja niet super spectaculair, dat was eigenlijk zowat heel de wedstrijd, allemaal spectaculair als ze de terril aan deden en dit was alleen in het begin en op het einde.  Ik heb ook van de renners gehoord dat ze het zelf nogal makkelijk vonden en dat dit eigenlijk niet een gewone marathon was.
Toch nog even zeggen dat ik de ploeg Connections wil bedanken die ons als echt vips behandelden en ons volstaken met Chimay en lekker eten.
Omdat het niet zo’n spectaculaire wedstrijd was en toch genoten heb wil ik zelfs nog wat wedstrijden mee maken maar dan wel op een beter parcours.
En dan nu de foto’s, getrokken met de D90 en Sigma 70-200mm f2.8 en ook nog sommige foto’s met flits.

Advertenties

4 thoughts on “MTB BK marathon

  1. Pingback: Shoot met TomVH en Kim Saenen « Koen Miseur

  2. Pingback: Cyclocross Leuven « Koen Miseur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s