School en vakantie

Dat heeft lang geduurd zullen jullie denken, maar het feit is dat ik eigenlijk nog geen tijd heb gehad sinds mijn laatste blogpost om nog iets nieuws te posten.
Misschien zal ik daarom ook maar even vertellen wat me de laatste tijd heeft weggehouden van mijn blog.

Natuurlijk begint het met schoolwerk.
Sinds april hebben we voor film zeer hard gewerkt, we zijn ten eerste al op film 3-daagse gegaan naar een klein dorpje in de Ardennen, in een groot vakantiehuis ten midden van enorme bossen.   hier: http://tinyurl.com/32cajcx
Er was 1 grote opdracht die we op deze 3 dagen moesten verwezenlijken,
maak een scenario de eerste dag en de volgende 2 dagen heb je tijd om te filmen en te monteren. Nu zou je denken dat dat toch niet zo moeilijk kan zijn, integendeel ten eerste had je maar een aantal acteurs omdat je groep maar beperkt was tot 6 man en je hoofdacteur 1 iemand uit een andere groep moest zijn. En er was dan nog een voorwerp dat in de film moest voorkomen.
Na veel bloed zweet en iets minder tranen is het dan toch gelukt en je kan het hier vinden:
http://vimeo.com/12741062

En natuurlijk een paar foto’s:

Buiten deze film 3-daagse ben ik nog veel meer met film bezig geweest, de film 3-daagse was namelijk maar een klein deel van onze punten voor film, het grootste deel bestond uit een grote film die we al aan het voorbereiden waren vanaf januari. Dit is ook een redelijk succes geworden en is met een paar andere films in een voorstelling getoond die onze school had georganiseerd. Jammer genoeg staat deze nog niet online, ik heb er wel weer wat foto’s van:

Zoals je ziet sta ik het meest achter de camera als cameraman, dit vind ik eigenlijk het plezantst al heb ik ook wel regie en geluid gedaan camera is voor mij wat ik wel voor eeuwig zou kunnen doen. En de punten hebben ook bewezen dat ik het toch echt wel veel tijd en moeite erin heb gestoken, ik was namelijk bij de beste 3 van al de klassen.
Het andere dat me voor school bezig hield was 3D animatie maar daar ga ik niet al te veel over zeggen, wat ik wel zeg  is dat ik daarop niet geslaagd was en mijn opdracht moet verder maken tegen september.

Dan kwam natuurlijk de vakantie, heb eerst 2 weken bij stekelbees gewerkt, dit is een vakantieopvang voor bedrijven. Ik heb me daar super hard geamuseerd en vele foto’s genomen. Ook een amusant feitje is dat ik er heb samengewerkt met een familielid waarvan ik ervoor niet wist dat ze familie was (een achternicht).

Ik ben natuurlijk ook echt op vakantie geweest en dit was in Frankrijk, Lac de Laives vlakbij Chalon-sur-Saone.Mijn zus woont daar namelijk redelijk dichtbij en haar dochter (mijn nichtje dus) was van plan om een week bij ons te logeren. Een heel groot meer met heel veel libellen en andere natuurpracht. Echt iets voor mij dus, ik heb er tevens mijn nieuwe Sigma 70-200mm f2.8 kunnen uittesten die ik had besteld nadat mijn Tamron 70-300mm kapot is gegaan (autofocus is stuk en zoomring ook). Ik kan alvast zeggen dat het een super lens is en helemaal anders dan andere lenzen die ik al heb gehad, maar daar volgt later nog een reviewtje over.
Hier komen de foto’s:

En dan was er natuurlijk het kamp met thema smurf. Dit zijn de foto’s van het kamp die ik het beste vind (of het grappigst). Deze foto’s zijn allemaal gemaakt met de Panasonic Fs42

Smurfentoneeltje, ik sta er tussen!

Gargamel

Azraël

Onze verovering van dit kamp (vlaggen stelen en dan een ludieke prijs vragen aan de chiro van waar je ze hebt gestolen is een traditie in de chiro).

Dagtocht 1

Dagtocht 2

Doop 1

Doop 2

Doop 3

Kampvuur toneel.

Voila dat was het voor deze post, ik denk wel dat het volgende aantal posten een ander format gaat worden, namelijk 1 foto met een beetje tekst, al haat ik dat soort blogs ik denk dat het veel realistischer is en dus makkelijker vol te houden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s